Omslag opties

Boek Omslag voorzien van Spot – UV

Geef uw boek extra uitstraling met behulp van Spot-UV. Deze mooie techniek maakt het mogelijk om delen van de omslag te voorzien van een glanzende laag. U kunt bij het drukken van het boek bijvoorbeeld kiezen om de titel op de omslag te voorzien van Spot UV. De titel valt op deze manier extra op. Daarnaast geeft het een licht 3D effect aan de omslag van uw boek, wat vaak erg stijlvol oogt. Het is niet mogelijk om Spot UV te gebruiken op de pagina’s van het binnenwerk van het boek.

Uiteraard kunt u Spot UV ook op een meer creatieve manier gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een soort van watermerk aan de omslag van uw proefschrift. U kunt ook een bepaalde boodschap of tekst weergeven met Spot UV. Deze is op het eerste gezicht niet direct leesbaar en vereist enige inspanning van de lezer.

Wilt u uw boek drukken met Spot UV? Onze grafische ontwerpers helpen u hier graag bij! Wist u trouwens al dat wij gratis uw omslag voor uw boek lay-outen? Wilt u meer informatie over het gebruik van Spot UV in uw proefschrift? Of wilt u een offerte aanvragen voor het drukken van uw boek? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!

 

Boek laten uitvoeren in hardcover

Geef u boek extra uitstraling door u boek als hardcover uit te voeren. Een hardcover boek biedt extra duurzaamheid en geeft een boek allure. Ideaal om voor later een paar mooie bewaarexemplaren te hebben. Of weg te geven aan family of speciale vrienden.

Wilt u een aantal boeken als hardcover ontvangen? Neem contact op met ons en bepreek de mogelijkheden.

 

Boek laten illustreren

Bij Boeken-drukken.com kunt u gratis de omslag van uw boek laten vormgeven door onze grafisch ontwerpers. Wilt u écht iets unieks, dan kunt u nu ook uw omslag laten ontwerpen door een professionele illustrator. Wij hebben hiertoe een samenwerking gesloten met illustrator Remco. Remco weet als geen ander de wensen van onze klanten om te zetten naar een sprekende illustratie. Concreet of abstract, gedetailleerd of juist vereenvoudigd en minimalistisch.

Wanneer u ervoor kiest om uw omslag te laten illustreren, zal Remco met u overleggen over uw wensen en de mogelijkheden. Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan denkt Remco graag met u mee. Zijn creatieve ideeën zorgen vaak voor verrassende ontwerpen! Ook tijdens het ontwerpproces zal er veel contact plaatsvinden over de voortgang, voorbeelden en correcties.

Wilt u uw boek ook voorzien van een op maat gemaakte illustratie? Geef dit dan aan bij uw contactpersoon. Voor het illustreren van een omslag wordt een kleine toelage gerekend

 

Contact

Offerte aanvragen om uw boek te laten drukken


Ontdek onze voordelige prijzen voor het laten drukken van uw boek. Wanneer u het offerteformulier zo volledig mogelijk invult, krijgt u van ons een offerte op maat. Deze zenden wij u binnen één werkdag toe.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Adresgegevens Boeken-drukken.com
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Boeken-drukken.com