Klantervaringen Boeken-drukken.com

Goed werk, prima service en persoonlijke aandacht. Het zijn zo maar enkele complimenten die onze klanten ons geven. Het leveren van kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Dat willen we dan ook zo houden en daarom ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met de Feedback Company. Via een online systeem ontvangen onze klanten enkele dagen na de voltooiing van hun proefschrift een persoonlijke e-mail met het verzoek onze diensten te beoordelen. Onze aanpak en inzet scoort gemiddeld een 9,5!

Reacties van klanten op ons drukwerk

Graag delen wij hier enkele reacties van onze klanten.

  • Snel en persoonlijk contact, daarbij zeer flexibel en klantgericht.
  • Heldere communicatie en professionele begeleiding.
  • Conform afspraak alles keurig op tijd geleverd.
  • Zeer goede kwaliteit en service.
  • Persoonlijke aanpak, goede snelle oplossing van een onverwacht probleem. Fijne service!

Wij staan voor u klaar

De reacties van onze klanten stemmen ons zeer tevreden en maken ons trots op ons team. Maar vooral is duidelijk dat onze aanpak gewaardeerd wordt. Klantvriendelijkheid blijkt , zoals bedoeld, in ons DNA te zitten. Het vragen om feedback houdt ook ons scherp, zowel op de benadering als op wat we leveren.

Contact

Offerte aanvragen om uw boek te laten drukken


Ontdek onze voordelige prijzen voor het laten drukken van uw boek. Wanneer u het offerteformulier zo volledig mogelijk invult, krijgt u van ons een offerte op maat. Deze zenden wij u binnen één werkdag toe.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Adresgegevens Boeken-drukken.com
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Boeken-drukken.com