Boeken drukken kosten

U zocht op boek drukken kosten en kwam op deze pagina terecht? Mooi, want u bent bij Boeken-drukken.com verzekerd van scherpe prijzen voor het drukken van uw boek. Een offerte kunnen wij u binnen één werkdag toesturen. Naderhand gaan wij u niet nabellen. Wij denken dat onze prijzen voor zichzelf spreken.

Ontwerp omslag inbegrepen bij boek drukken kosten

Wilt u uw boek drukken en de kosten weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij willen u een boek aan kunnen bieden dat er niet alleen professioneel uitziet, met behulp van de professioneel ontworpen omslag krijgt u een boek van topkwaliteit dat helemaal bij u past.
Een van onze grafische ontwerpers maakt aan de hand van uw ideeën een omslag op maat voor uw boek. Het resultaat sturen we naar u toe en werken we bij indien nodig totdat u helemaal
tevreden bent.

Snelle levering van uw boeken

Boeken-drukken.com kan vanwege de grote printcapaciteit binnen vijf werkdagen uw boeken bij u afleveren. Voordat we de boeken bij u afleveren, is het boekwerk goed gecontroleerd door onze medewerkers. Zij letten er goed op dat alles binnen de marges valt en dat de kleurdekking klopt. Bij een opdracht vanaf € 500,- krijgt u gratis een proefdruk van ons. Deze hardcopy kunt u dus op uw gemak controleren. Het geeft u de zekerheid dat uw boek er op papier precies zo uitziet als u wilt.

Fred Feij, uw contactpersoon

Contact

Offerte aanvragen om uw boek te laten drukken


Ontdek onze voordelige prijzen voor het laten drukken van uw boek. Wanneer u het offerteformulier zo volledig mogelijk invult, krijgt u van ons een offerte op maat. Deze zenden wij u binnen één werkdag toe.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Adresgegevens Boeken-drukken.com
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Boeken-drukken.com