Boek Ontwerp

Wilt u een ontwerp maken voor uw boek? Boeken-drukken.com staat graag voor u klaar om u hierbij te helpen. Veel particulieren en bedrijven gingen u al voor. Profiteert u net als zij van de vele voordelen die Boeken-drukken.com te bieden heeft? Naast de scherpe prijs voor uw boek, kunnen wij uw boeken snel leveren. De boeken produceren wij volledig in eigen huis. Hierdoor staan wij garant voor een hoge kwaliteit en snelle levering.

Gratis omslag bij boek ontwerp

Uniek bij Boeken-drukken.com is het verzorgen van een gratis omslag bij uw boekontwerp bij opdrachten vanaf € 500,-. We gaan met u in gesprek en bespreken uw wensen met betrekking tot de stijl, kleur en inhoud. U helpt onze designers enorm als u voorbeelden kunt aanwijzen die u mooi vindt. Deze fungeren dan als leidraad. Op basis van uw wensen gaan onze grafische designers aan de slag met het ontwerp voor de omslag. Het resultaat sturen we naar u toe en werken we bij indien nodig, totdat u helemaal tevreden bent.

Antwoord op veelgestelde vragen

Wij kunnen het voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij hopen dat uw vraag in onderstaande lijst is opgenomen. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Wanneer kan ik mijn boeken verwachten als ik deze bij jullie laat printen?
  De boeken worden binnen vijf dagen bij u thuis afgeleverd na akkoord van de digitale bestanden.
 • Ik wil de opmaak van mijn boek in eigen hand houden. Is dat mogelijk?
  Dat is zeker mogelijk. Heeft u vragen over marges of snijtekens, dan kunt u contact opnemen met onze vormgevers.
 • Is het mogelijk om mijn boeken te laten drukken met een hardcover?
  Ja: u geeft enkel aan om hoeveel exemplaren het gaat.
 • Ik laat de omslag voor mijn boek door jullie ontwerpen. Hoe veel correctierondes krijg ik?
  We gaan net zolang door totdat u tevreden bent!
 • Ik heb een offerte aangevraagd. Wanneer ontvang ik deze?
  Binnen één werkdag. Een offerte vraagt u geheel vrijblijvend aan. Wij gaan niet achter u aanbellen om te vragen wat uw beslissing wordt. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met ons aanbod.
 • Hoe verzend ik de documenten naar jullie?
  Dit kan op verschillende manieren. U kunt kiezen om het proefschrift per e-mail, via WeTransfer of op een USB-stick naar ons toe te sturen.

 

Fred Feij, uw contactpersoon

Contact

Offerte aanvragen om uw boek te laten drukken


Ontdek onze voordelige prijzen voor het laten drukken van uw boek. Wanneer u het offerteformulier zo volledig mogelijk invult, krijgt u van ons een offerte op maat. Deze zenden wij u binnen één werkdag toe.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Adresgegevens Boeken-drukken.com
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Boeken-drukken.com