Bezorging van uw boeken

Onze koerier is een belangrijke schakel

Bij Boeken-drukken.com kunt u rekenen op onze zorgvuldige, vriendelijke en klantbewuste bezorging! Boeken-drukken.com staat altijd klaar om uw boek als een mooi kwalitatief hoogwaardig boekwerk af te leveren. Zodra wij het product voor de klant gereed hebben, moeten we nog een belangrijke schakel naar de opdrachtgever inzetten. Het werk moet dan natuurlijk nog bij u worden afgeleverd.

Een koerier pur sang

Zodra de boeken geprint zijn schakelt Boeken-drukken.com de koerier in. Boeken-drukken.com laat de boeken franco afleveren en draagt dus de bezorgkosten. Wij zijn er trots op dat wij voor de bezorging een echte specialist hebben ingehuurd, die het belang van juiste aflevering onderschrijft. Zo kan onze koerier altijd snel leveren. Vervolgens belt hij ook Boeken-drukken.com als de boeken daadwerkelijk zijn afgeleverd. Zorgvuldigheid staat bij de koerier bovenaan en zo gaat hij dus ook met de producten en klanten om.

Op pad met uw werk

Wij zijn erg blij met een goede koerier, omdat dat de laatste schakel is naar de klant. Een goede afsluiting is altijd erg belangrijk. Dat onze klanten daar ook een goed gevoel bij hebben is voor ons een vereiste. Voor Boeken-drukken.com draait het daarbij om het vertrouwen dat de klantgerichtheid die wij nastreven ook door deze laatste schakel wordt nagestreefd. Uit de reacties van onze klanten blijkt dat zij dat ook zo ervaren. Daarom schakelen wij met een gerust hart onze koerier in.

Boeken-drukken.com is het juiste adres voor uw boek!

Fred Feij, uw contactpersoon

Contact

Offerte aanvragen om uw boek te laten drukken


Ontdek onze voordelige prijzen voor het laten drukken van uw boek. Wanneer u het offerteformulier zo volledig mogelijk invult, krijgt u van ons een offerte op maat. Deze zenden wij u binnen één werkdag toe.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Adresgegevens Boeken-drukken.com
Kelvinstraat 27
6716 BV EDE
Routebeschrijving

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Boeken-drukken.com